3 herlige følelser

Alle har noen ting de assosierer med den herlige følelsen. Dette kan være helt hverdagslige ting som blir spesielt i det ene øyeblikket.Jeg har plukket ut tre av mine favoritter:

1. Å legge seg etter en lang dag i sengeklær som er nyvasket og har nettopp kommet ut av tørketrommelen. Denne følelsen er enda bedre hvis noen andre har lagt på sengen for deg. Du kjenner hvordan kroppen faller langt ned i madrassen og at øynene lukker seg i tilfredshet. Ingen kalde tær, siden dynen er varm og god, men ikke for varm. Alt er mykt og behagelig. Nå når høsten er her blir følelsen enda mer fantastisk når du hører regnet og vinduet utenfor vinduet.
Jeg tror virkelig jeg må skifte på sengen når jeg kommer hjem. 

2. Duften av nytraktet kaffe og stekte rundstykker når du åpner øynene om morgenen. 
Dette er de morgenene du vet du kommer til å få en flott dag. Å våkne til frokost allerede laget er en luksus jeg får kanskje litt oftere enn andre, siden Gubben ofte er våken lenge før meg i helgene. Men følelsen er fortsatt like herlig. 

3. Ok, kanskje litt teit men vi må alle være enig om at denne følelsen ofte får deg til å senke skuldrene og slappe mer av. 
Det å få gå på do etter at du har vært tissetrengt litt for lenge. Du har holdt deg så lenge du klarer og i det du treffer doskålen så kan kroppen endelig få slappa av igjen. Alt er rett i verden igjen.

 

Så hvilken herlige følelse er din beste?

#herlig #følelse #kaffe #sengetøy #tissetrengt #hverdag 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MDdesign

MDdesign

24, Bergen

En hobbyentusiast som liker å sy, tegne, hekle/strikke. Generelt liker jeg å alltid ha noe å gjøre på. Prøver å utfordre meg seg å lære nye ting jeg aldri har gjort før.

Kategorier

Arkiv

hits