Gårsdagen og morgendagen

Først og fremst vil jeg komme meg et råd til fremtidige meg:
Ikke kjøp og bruk klistre-på sår. Det ser bra ut når du er ute blant folk, men når du skal ta det av og det føles ut som noen har tatt sandpapir til huden din, ja da er det ikke så gøy lengre. Kjøp mye heller latex og prøv deg frem.

Gårsdagen var litt for moro, og en litt sen kveld ble det. Så i dag jeg noe redusert og trøtt. Men med godt mot tar jeg på meg finstasen og ordner meg til dagen.
For i dag fyller min gode mor dag! Woho! hjemmelaget middag og kaker hjemme!

Det vil komme flere innlegg om mine design, men når hverdagen er hektisk og alt annet kommer før symaskinen da blir det mindre slike innlegg.
men det vil komme iallefall noen innlegg i uken. Da skal resten av genserene få gjennomgå og til helgen har jeg sydate med en vennine.

#dagenderpå #hverdag #bursdag #trøtt #kake

Én kommentar

Henrik Sortland

01.11.2014 kl.11:13

Gratulerer med dagen til moren din! :)

Lurer du noen gang på hvordan ungdom i dag i noen tilfeller har det?

Jeg har nå valgt å være helt ærlig angående min historie som prematurfødt, hvordan jeg har opplevd det å være et mobbeoffer, og rundt det at jeg sliter med dårlig selvbilde.

Innlegget kan leses her:

http://henriksortland.blogg.no/1414618734_min_historie_prematur.html

Skriv en ny kommentar

MDdesign

MDdesign

24, Bergen

En hobbyentusiast som liker å sy, tegne, hekle/strikke. Generelt liker jeg å alltid ha noe å gjøre på. Prøver å utfordre meg seg å lære nye ting jeg aldri har gjort før.

Kategorier

Arkiv

hits