Avhengighet: duppedingser

Dette er et fenomen som blir mer og mer vanlig, avhengighet av elektronisk utstyr som telefon, nettbrett og pc. 
Du ser på jobb, på bussen og hjemme.  Jeg er ikke en av de bedre, jeg kan fort sitte en time eller to på å surfe eller "spionere" litt på Facebook. 
Men denne avhengigheten kan gi noen morsomme øyeblikk og.

Et eksempel på dette er folk som er mer oppslukt av telefonen enn å se hvor de går. Har sett flere gå på dørkarmer, lyktestolper og lignende siden innholdet på telefonen trumfet det som var rett foran seg. Alltid like morsomt å se, selv om jeg syns nå litt synd på personen. 

Du ser avhengigheten allerede hos barn. Som sagt var jeg i 50 års dag til min mor i helgen og der var en liten gutt på litt over 2 år. 
Denne gutten hadde sin egen telefon, vell og merke uten sim-kort, og flink var han med den også. Han viste nøyaktig hvor han skulle finne det han lette etter.  

Er du litt nysgjerrig på hvor avhengig du er, trykk på linken under for en liten test:

 http://addicted.komplett.com/ 

Så kanskje vi skal se litt opp fra telefonen og skjermene, og prøve å se hvem vi er med og hva som skjer rundt oss. Det skjer mer en du tror.

#telefon #samfunn #avhengig #lyktestolpe #skyldig

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MDdesign

MDdesign

24, Bergen

En hobbyentusiast som liker å sy, tegne, hekle/strikke. Generelt liker jeg å alltid ha noe å gjøre på. Prøver å utfordre meg seg å lære nye ting jeg aldri har gjort før.

Kategorier

Arkiv

hits