De små øyeblikkene

Jeg har blitt en av de mange, en av de navnløs, en av de som hver dag reiser. Jeg har blitt en pendler. Jeg reiser meg tidlig om morgenen, pakker matpakke og sekk og setter med i bilen. Bilen blir så stående stille på kaien mens jeg tar ferden videre med båt. 


Veien min tar nå en time hver vei. Timen går fortere med en kopp kaffe (selvfølgelig tatt med hjemmefra, som en proff pendler) og en god bok. Sekken er pakken med frokost på boks og et par ekstra sokker. Regntrekk til sekken og meg selv er en selvfølge nå. En lærdom jeg fikk i regnet på vei til jobben der jeg var rett og slett for forfengelig til å ta på meg en regnbukse.

 

Men jeg har noen øyeblikk som ikke mange andre får. Et av dem er å sitte i bilen på kaien med en god sang på radioen, kaffe i koppen og en nydelig morgen foran deg.

 
  #nofilter #dawn #kaien

En annen opplevelse som og er verdt å ta med seg er den syngende kapteinen.

 

Morgenen kan ikke være helt forferdelig når du har en kaptein som synger Bergens egne Nystemten over anlegget. Det er da du trekker på smilebåndet.

 

#pendling #reise #opplevelser #desmåøyeblikkene

2 kommentarer

cakemistress

24.02.2015 kl.09:44

du har så mange fine innlegg, gleder meg til flere:D

MDdesign

24.02.2015 kl.09:44

cakemistress: Tusen takk! Gleder meg å skrive flere :)

Skriv en ny kommentar

MDdesign

MDdesign

24, Bergen

En hobbyentusiast som liker å sy, tegne, hekle/strikke. Generelt liker jeg å alltid ha noe å gjøre på. Prøver å utfordre meg seg å lære nye ting jeg aldri har gjort før.

Kategorier

Arkiv

hits